Post by matchlasaslifizz on Feb 12, 2022 8:11:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ измамни код точки на грешки ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Little Commander - WWII TD உத்தி nugq
Toy Blast Réflexion xbjl
Хубаво...просто започнете... Вземете една звезда, защото не е enuf boosta дават 2 евтини! Не са дадени ходове на enuff! Беше ВЗРИВ!
Добра игра, освен когато геймърите умишлено се уверяват, че няма да спечелите. Така че използвате всичките си бонуси.
Не може да се актуализира. Не ми дава други опции освен резултатите от последните няколко седмици
Супер забавна
Не харесвате предложените ходове, просто ни оставете да играем, трябва да можем да кажем пропускане или приемане
Играх го само няколко дни, за да му дам добра оценка. Трябва да направите повече, за да стигнете до по-трудно ниво
Харесвам тази игра, но след като видях рекламата за нея, бях изненадан колко различна е играта. Рекламата показва въртяща се дъска за игра, която трябва да се опитате да победите, но играта всъщност няма нито едно ниво като това. Очаквах с нетърпение да се наложи да мисля бързо и да предпазя желето да достигне върха и не успях да го направя. Направете поне рекламата да отразява играта.
Toy Blast 解謎 ufa
Какво става с всички актуализации, за да можете да играете повече нива.
Трябва да премахнете вятърните мелници от някои от нивата. Те са най-досадното предизвикателство. Трябва да върнете компасите и квадратите, които променят цвета си при следващия ход. Не съм виждал нито едно в последните 1000 нива. И двете са забавни. Вятърните мелници обаче са такъв вредител.
Аз съм на ниво 5600 и продължава да иска да се актуализира на всеки 50 нива 😔, играх 3500 нива без актуализиране, сега се случва редовно и е досадно
Понякога може да стане разочароващо, но продължавам да играя, докато стигна до следващото ниво.
Приложението ми не се актуализира, нито показва, че има актуализация....
Забавна игра, но според мен някои от по-високите нива са почти невъзможни за победа без използване на бустери. Или няма да имате достатъчно място за работа, или ви дават куп произволни блокове, които губят куп завои и не правят нищо, за да напреднат пъзела. Ако решите да играете, пригответе се да прекарате безброй животи на едно ниво, докато не извадите късмет или не се разочаровате и похарчите някои $$$.
Благодаря ти заповядване
Няма актуализации, дори не мога да играя в турнира, защото чакам актуализация.
Забавни игри. Но след това влизате в по-високите нива и играта буквално ви прецаква отново и отново, а след това ви примамва да харчите пари за монети, за да преминете нива. Дори наградите и сандъка със съкровища дори не ви дават много, за да ви помогнат. Няколко монети и 5 Xtra живее в кутиите. Whoopty направи. Намерете по-добра игра.
Няма актуализация. Защо? Знаели някой
Обичам тази игра, но сега просто ме спря на ниво 6050, което вече победих.
Мразя, че трябва да продължа да актуализирам приложението за новите нива след нивото на легендите. Защо не мога да актуализирам този път след ниво 6050?? Измина цял ден и все още не мога да актуализирам приложението, за да продължа напред, обикновено отнема толкова време
Blqk.
Просто, но все пак предизвикателно
Обичам да играя тази игра, но се надявах да имам бързи актуализации за нови нива. Благодаря ви 😊
Тази игра щеше да получи пет звезди до последната актуализация, което е абсолютно гадно. Никой не може да премине през 10 нива на 5 живота, така че стигането до тези сандъци със съкровища е безполезно начинание. Дори не знам какво получавате, когато най-накрая стигнете до такъв, защото сега е твърде трудно. Какво ще кажете, ако се върнете към начина, по който беше?
Наистина ми е приятно да играя тази игра, когато мога. Той е много неорганизиран като приложение. В играта има нещо като тичане за 2 дни и след това в края понякога играта трябва да се актуализира, но техните актуализации не са готови навреме за това, така че отивате да играете играта си и не можете, защото няма повече игра налични нива, ако това има смисъл. много е досадно, когато имате престой и искате да играете, но просто не можете, защото техните актуализации не са готови.
Добре е да прекарате времето. Въпреки това е досадно, когато използвате елементи като куба и ракетата, но той или се изпарява и не прави нищо, или получавате само две ракети от него. По-често, отколкото не.
Пристрастяваща и страхотна игра, докато не беше актуализирана на 21.12.18. Обичам да играя тази игра повече от година. Но го актуализирах на 24/12, виждам, че 2 часа, 4 часа и 24 часа свободно време изчезнаха. Добавен е нов сандък за получаване, но това е само веднъж. Тази нова актуализация е гадна! Достатъчно трудно е, както е да получите безплатни животи в звездния си сандък (които изглежда идват много много рядко) и сега не е толкова вълнуващо. Трябва да върнете свободните часове назад и да свалите този сандък на ново ниво, защото е безполезен!!
не разбирам. Екранните снимки не съвпадат с играта. Рекламата на играта е за спасяване на някого чрез съпоставяне на кубчетата. Тепърва ми предстои да видя това.
Toy Blast Łamigłówki vaw
Когато не влагаш средствата, играта започне да ти прави номерца
Тъпа работа с тези актуализации всеки път. Деинсталирайте инсталиране на ново. Айде вземете се в ръцете
Играли сте го на други устройства и е забавно, но трябва да има урок за пропускане на игри за тези от нас, които са ги играли преди.
Наистина се наслаждавам на тази игра. Играя от години. Намирам, че това е добър начин да се отпуснете в края на деня.
Бъдете добри, ако тази игра предлага неограничен живот от време на време, както някои от другите игри
Toy Blast Hádanky ksi
Отнема твърде много памет, за да преминете към следващото ниво. Скоро ще трябва да се изтрие...