Post by matchlasaslifizz on Feb 12, 2022 8:08:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
Nemáte dostatok času na prípravu svojich jednotiek. Aj keď obtiažnosť je ľahký režim.
Ak chcete hrať túto hru zakaždým, keď ju spustíte, musíte si 2 minúty pozrieť nepreskočiteľnú reklamu, to je všetko, čo vám poviem
Kedysi to bola zábava, ale po nedávnej aktualizácii to už nemôžete hrať offline, pretože chcú, aby ich reklamy neustále blikali. Vývojový tím sa rozhodol pre taktiku chytania peňazí. Úplne hlúpy!
Urobil by som z toho 5-hviezdičkovú recenziu, ale hra sa nedávno začala odmietať otvoriť a zatvorí sa hneď, ako ju otvorím. Skúšal som ho odinštalovať a znova nainštalovať, no neúspešne. Úplne nehrateľné.
Pls pridajte možnosť odvolania pre pracovníkov počas útoku ako vo veku impérií a pridajte ďalšie poľnohospodárske techniky a výskum
Je to najhoršia hra vôbec, preto je to na úrovni 4 chyba
V časti 5 Kings guard mi neumožňuje prístup do budovy, aby som získal viac vojakov, takže nemôžem prejsť úrovňou
Naozaj dobré, pridajte formáciu, ako je štítová stena testudo alebo ako jednotky môžu nastúpiť na člny a veliteľov / hrdinov
Je to dobrá hra, ale potrebuje viac jednotiek a máp a rozšíriť mapy a veže je skvelá hra
Je to na hovno, pretože AI je príliš ťažké poraziť (dve palivá) a niekedy sú jednotky rozbité. Odporúčam nesťahovať túto hru!!!
Musel som zmeniť hodnotenie z 5 hviezdičiek na 1. Je to naozaj dobrá hra, kým sa nedostanete k misii zvanej ľadová pevnosť. Fyzicky nie je možné dokončiť túto misiu. Čokoľvek postavíte, AI vytvorí dvojnásobné množstvo. PLUS musíte postaviť viac pre invázne sily. Strávil som takmer 4 dni skúšaním, úplne mi to zničilo hru
... Chivalry : Medieval Warfare · Chivalry : Medieval Warfare key ... High Octane Stunts · Relativity Wars - A Science Space RTS
Takéto ovládacie prvky nedokážu ovládať jednotky dostatočne dobre na hranie.
Vôbec sa mi to nepáčilo. Obyčajná hrateľnosť, nuda. Grafika...trochu...
Najlepšia hra
Nemohol som prejsť tutoriálom. Predtým som hral rts hry a radšej by som si sám zistil, čo hra ponúka. Neznášam nepreskočiteľné návody, ktoré sa ku mne správajú ako k potkanom s mŕtvym mozgu.
SEGA vydala Gold verziu dema Medieval: Total War II. ... Dungeon Siege: Throne of Agony je RPG, ktorú pre PSP vyvíja spoločnosť SuperVillain Studios.
Páči sa mi hrateľnosť, mojím jediným problémom je pád počas boja
Vynikajúca hra!! Výborne dev eventho táto hra je (zatiaľ) nedokončená, zatiaľ v pohode. Naozaj som si užil zážitok z hry. A veľmi sa teším na všetko, čo si naň oblečieš. Snáď žiadna reklama nespraví xD
Nemôžem ísť na server, aj keď som si práve teraz aktualizoval hru, vždy ma to umiestnilo do menu po kliknutí v lobby.. prosím opravte to...
Trochu závadné a niekedy je veľmi ťažké ovládať vojakov. Mal som vojakov, aby prestali bojovať s nepriateľmi a len tam stáli a niekedy, keď ich vyberiem, nepohnú sa ani nereagujú, kým ich znova nevyberiem...
Väčšinu času má veľké oneskorenie a žiadne z jednotiek sa nepohne ani nezaútočí, aj keď majú rozkaz
V 5. misii stále ničím celú zelenú základňu, ale potom potrebujem šetriť, aby som mohol poslať posily do svojej armády, ale potom zelená ai len starysy vrhá svoje veci, takže ich musím znova poraziť, kým môžem začať bojovať s modrými
Skvelá hra! Veľmi pekné ovládanie a jednoduché hranie, milujem úpravu máp a boj s hráčmi online, najmä s priateľmi! Vôbec žiadne problémy, len tak ďalej.
Zábavné plytvanie časom získajte život ako milenku
Mystery Tales 4 f2p Przygodowe qfdb
Páni, pekná hra, snažím sa postaviť si základňu a je taká veľkolepá a dávam tu 65% alebo tri štarty, tiež mi neopravili základňu, ktorú som postavil.
ÚŽASNÁ HRA. Nedávno táto aplikácia zlyhala, keď som sa do nej pokúsil načítať. Musel som ho štyrikrát odinštalovať a potom znova stiahnuť.
Hrá naozaj dobre, reklamy nie sú rušivé a dajú sa lacno odstrániť. Myslím, že to stojí za to.
Dobrý nápad a hranie hry bolo celkom v poriadku na telefónnu hru, ale každá hra trvala príliš dlho a keď som ju odinštaloval, predali moje číslo mnohým ľuďom
Utorok, 10 augusta 2021 10: 52. Trojan War 2: Castle Crush - Epická bitka o Tróju MOD APK ... RTS Siege Up! - Medieval Warfare Strategy Offline MOD APK.
Vždy zomriem na obroch tam NEMOŽNÉ
Dobré, ale trochu otravné
Gears of War 4 / Gears 5. Ak si sa nejako nedostal späť do Gears of War série, nastala tvoja šanca to napraviť s týmito dvoma excelentnými co-op kampaňami.
Všetká úcta, pravdepodobne ste do tejto hry vložili svoje srdce a dušu, ale AI je jednoducho agresívna a má cestu k mnohým zdrojom, prvá úroveň je takmer nemožná, pretože musíte poraziť nepriateľa, ktorý má oveľa viac. ako ty a je taký dobrý. Takže to musím hodnotiť 2 hviezdičkami, hlavne preto, že návod bol celkom zábavný a ten krátky moment, že to bolo fér, bol celkom príjemný
Ďakujeme za pridanie vlastnej hry a online režimu! Pridajte do vlastnej hry ďalšiu mapu a pridajte civilizáciu do hry: perzština, Rím, angličtina, Francúzsko a ďalšia civilizácia Vďaka za túto hru je najlepšia!
Takže v jednej z úrovní môžem naverbovať iba základných, ale AI má spojenca a môže stavať, ak sa jej to páči? Ako je to aspoň trochu spravodlivé! Nemám rád hry, ktoré nemajú rovnaké podmienky. Ovládacie prvky sú tiež veľmi neohrabané, ťažko sa vyberajú a vaši chlapi jednoducho útočia v mosh pit, nie príliš strategická, ale nemajú ani základy, ako je držanie pôdy, takže jednotky len pobehujú všade. Nazvať túto strategickú hru je niečo, čo pripomína skôr spamové jednotky a dúfam, že budete mať dosť hry.
Vidím v hre veľa potenciálu a viem, že je to stále mladá hra, ale pre mňa je to 3,5/5. V súčasnosti je ovládanie skupiny jednotiek väčšej ako 5 naozaj nepohodlné, úrovne sú dobre navrhnuté, hoci hrateľnosť a AI sú trochu zastarané s rovnakými jednotkami a budovami v každej fáze. Hra je pohodlne náročná, no niekedy aj frustrujúca. Pridávanie nového obsahu, vylepšovanie a zlepšovanie kvality života sú všetko, čo hra potrebuje, aby bola lepšia. Pokračujte v skvelej práci!