Post by matchlasaslifizz on Feb 12, 2022 8:05:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code απεριόριστους πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Tiledom - Matching Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Το νούμερο 310 δεν βγαίνει και δεν μπορώ να συνεχίσω. Τι κάνω;
Ωραίο, αλλά η ύπαρξη διαφημίσεων μετά από κάθε επίπεδο, αλλά η ποιότητα και το θέμα της εικόνας δεν είναι τόσο ελκυστικά
Tiledom - 匹配任务 解謎 qfq
Το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό... Με κρατάει απασχολημένο.
Διασκεδαστικό παιχνίδι ούτε ένας τόνος διαφημίσεων. Αλλά όταν προσπαθώ να πάρω 3 φορές τα βραβεία μου, παγώνει, επίσης παγώνει αν θέλω να έχω ιδέα και πρέπει να δω μια διαφήμιση. Δεν δίνει βραβεία πολύ συχνά καθόλου. Διαφορετικά θα έδινα 5 αστέρια. Επίσης όχι όπως διαφημίζεται. Τα πλακίδια δεν ανεβαίνουν στην οθόνη
Tiledom - Matching Puzzle Game Hjernetrim zpzv
Γιατί παίζει.. η εφαρμογή τρεμοπαίζει και αυτό είναι ενοχλητικό.. Δεν ξέρω γιατί;
Πολύ καλά
Tiledom - Game Mencocokkan Teka-teki zpv
Death Incoming! ایڈونچر ssi
Παλιά μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, δεν θα με αφήνω να βλέπω ούτε ένα βίντεο τις μισές φορές, αλλά κάνω επαναφορά του τηλεφώνου μου
Αυτό το παιχνίδι ήταν εθιστικό μέχρι που έγινε απίστευτα δύσκολο. Σε υψηλότερα επίπεδα, δεν υπάρχει τρόπος να ολοκληρώσετε ένα επίπεδο χωρίς τα powerups. Και για αυτό πρέπει να παρακολουθείτε διαφημίσεις. Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μια επιλογή κερδών νομισμάτων, ώστε να μπορούμε να αγοράσουμε τα powerups. Θα το απεγκαταστήσετε σύντομα και θα κατεβάσετε ένα πιο εύκολο παρόμοιο παιχνίδι.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί είναι καλό για τον εγκέφαλό μας και επίσης διασκεδαστικό να παίζουμε, αλλά νομίζω ότι μπορούν να βελτιώσουν αυτό το παιχνίδι λίγο περισσότερο, τότε θα είναι πιο διασκεδαστικό να παίζουμε
Διασκεδαστικό παιχνίδι. Λατρεύει να παίζει. Αλλά μετά από κάθε διαφήμιση, το παιχνίδι κολλάει. Όταν θέλω να βγω από τη διαφήμιση, βγαίνει από ολόκληρο το παιχνίδι. Μέχρι να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα, η βαθμολογία μου παραμένει μόνο σε δύο αστέρια. Συγνώμη. Όταν το διορθώσετε, θα αλλάξω ευχαρίστως τη βαθμολογία μου σε πέντε αστέρια. ❤️
Το παιχνίδι λειτουργεί εντάξει Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό ακόμα Καλό θα ήταν να μην υπάρχει η διαφήμιση Ακόμα είναι εντάξει για να παίξετε. Απλώς προσπαθώ να αποκτήσω ένα διαφορετικό παιχνίδι αντί για λέξη ή πασιέντζα
Tiledom - Matching Puzzle Game Hádanky swr
Διασκεδάζω και απολαμβάνω να παίζω αυτό ..χωρίς ταλαιπωρίες σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που υπάρχουν πολλές διαφημίσεις. Ευχαριστώ τον προγραμματιστή αυτού του παιχνιδιού . .συνεχίστε έτσι.Ευλογείτε παιδιά.
Εντελώς ψεύτικο. Βίντεο στη διαφήμιση. κάτι δείχνει και το πραγματικό παιχνίδι είναι κάτι..
Τόσες πολλές διαφημίσεις, παρακαλώ, μειώστε τις διαφημίσεις που έγιναν μετά από 4 επίπεδα
Πολύ ωραία.
Μην εγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι, ποτέ ποτέ. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι χρήσιμο, τίποτα νέο, κανείς δεν μπορεί να περάσει το επίπεδο 12. Αυτό το παιχνίδι είναι σπατάλη των mb σας. Tiledom = πλήξη. Καλύτερα να εγκαταστήσετε X &O, σταυρόλεξο κτλ......... Και πάλι λέω να μην το εγκαταστήσετε ποτέ. Ανία... Ανία... Ανία..... Πραγματικά σπατάλη των MB σας. Στις 29 Απριλίου έδωσα 5 αστέρια, αλλά συνειδητοποίησα ότι το παιχνίδι ήταν βαρετό.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά στα υψηλά επίπεδα δεν υπάρχει βοήθεια.
Ένα πραγματικό χρόνο πλήρωσης, λίγο εθιστικό, συνολική διασκέδαση.
Μεγάλη διασκέδαση για τον εγκέφαλο, τα χέρια και τα μάτια σας
Ωραίο αλλά εύκολο καλό
Το παιχνίδι αξίζει 5 αστέρια, εάν μειωθούν οι διαφημίσεις.
Χρησιμοποιώντας πολλά δεδομένα σε 20 ημέρες χρησιμοποιώντας 75 MB Καταλαβαίνω το παιχνίδι εκτός σύνδεσης γιατί θέλετε δεδομένα
Δεν μπορώ να επαναφέρω την προηγούμενη αγορά μου, δεν μπορώ επίσης να αφαιρέσω ήχους; Τι έγινε με αυτό το παιχνίδι! Κάποτε μου άρεσε αυτό, αλλά νομίζω ότι οι ενημερώσεις δεν μου επιτρέπουν να επαναφέρω την προηγούμενη αγορά μου και να αφαιρέσω τους ήχους
Tiledom - Matching Puzzle Game Hjernetrim zpzv
Μόλις άρχισα να παίζω χθες και είμαι εθισμένος! Κάθε επίπεδο είναι πιο απαιτητικό και κάνει τον εγκέφαλό μου να σκέφτεται. Θα συνιστούσα να παίξετε αν σας αρέσουν τα παιχνίδια που ταιριάζουν...😊👍
Ωραία παιχνίδια ενδιαφέροντα αλλά λίγο δύσκολο να λυθούν σε κάποιο επίπεδο
Περναω καλα! Προσθέστε ίσως πιο χαλαρωτική μουσική. Ευχαριστώ 😍
Όπως το παιχνίδι. Αλλά οι αναδυόμενες διαφημίσεις χωρίς κουμπί σίγασης είναι ενοχλητικές και απλώς εμφανίζονται πολύ συχνά.
Διασκεδαστικό αλλά εξίσου εύκολο με την πίτα όταν το έχω καταλάβει.
Όχι όπως διαφημίζεται
Εξυπνη
Όχι άλλες διαφημίσεις δωρεάν... 😔
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι μια άσκηση για τον εγκέφαλό μου, θα σας κάνει να σκεφτείτε ποιο πλακίδιο θα κάνετε κλικ στη συνέχεια για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι. Και μου αρέσει το χρώμα του φόντου και το χρώμα κάθε πλακιδίου...δεν με πονάει τα μάτια ακόμα κι όταν το έπαιζα για ώρες
Μου αρέσει το παιχνίδι αλλά κολλάει συχνά. Συχνά πρέπει να το απεγκαταστήσω και να το επανεγκαταστήσω.
Οι προσθήκες με τρελαίνουν!
πολυ καλο
Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ ωραία και απίστευτα πολύ καλό και απολαυστικό παιχνίδι.!! 👌👌👌✌✌✌👏👏👏 👍👍👍 Μόλις μου άρεσε αυτό το παιχνίδι και μου άρεσε πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι.!! 😍😍😍🙌🙌🙌 Αυτό το παιχνίδι είναι καλό για την αύξηση του μυαλού και του εγκεφάλου σας.!!👌👌👌 Η επιλογή αναίρεσης σε αυτό το παιχνίδι είναι αξιόπιστη.!! Ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι για τη διασκέδαση και την απόλαυσή μας.!! 💖💖💖💙💙💙❤❤❤ 🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏
Το παιχνίδι είναι πολύ τρομερό. Οι διαφημίσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο από το παιχνίδι. Μην το εγκαταστήσετε καθόλου
Είναι απλά διασκεδαστικό να προσπαθείς να πάρεις τους αγώνες
Είναι ωραίο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι δεν είναι καλό
Είμαι στο 879 ,εδώ και δέκα μέρες δεν μπορώ να το τελειώσω. Μάζεψα βοήθειες ( που τις δίνετε με το σταγονόμετρο, επίτηδες φυσικά) αλλά και πάλι τίποτα . Έκανα σχεδόν τρεις μήνες για να φτάσω εδώ και τώρα δέκα μέρες να μην βγαίνει ένα; ;;;; απαράδεκτοι όποιοι και αν είστε, εγώ τελείωσα με το παιχνίδι αυτό, να ξέρουν και οι άλλοι που παίζουν ότι κοροϊδεύετε τον κόσμο, φυσικά ενημερωθείτε και τους φίλους μου, τα παιχνίδια είναι για να χαλαρώνουμε από την καθημερινότητα και τα παιδιά μας όχι για το αντ.
Μου αρέσει να κατεβάζω αλλά σταματά στο 74 αλλά γιατί
Αν μπορούσα να δώσω μείον βαθμολογία, θα του έδινα αυτό. Αυτό το παιχνίδι προκάλεσε σφάλμα και έκρηξη στο λογισμικό του τηλεφώνου μου. Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι μην το εγκαταστήσετε αν δεν θέλετε να προκαλέσετε προεπιλογή στο τηλέφωνό σας.😡😡😡
Λοιπόν αυτή η εφαρμογή είναι καλή για τον εγκέφαλο και μου αρέσει❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Καλό
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
Δεν εγκαθίσταται στο τηλέφωνό μου μετά από προσπάθεια δύο ημερών.
Περνάω υπέροχα 👌 και εκτιμώ πραγματικά αυτό το παιχνίδι. όλοι πρέπει να το δοκιμάσουν.
Δεν θα σταματούσα να δίνω ένα σεμινάριο και μετά σταμάτησα σε μια πράσινη οθόνη και αυτό ήταν όλο. Διαγράφηκε!
Γιατί αλλάξατε την τοποθέτηση της αγγελίας στην οθόνη ώστε να είναι ακριβώς πάνω από την οθόνη των απαράμιλλων πλακιδίων που έχω συγκεντρώσει; Κάνει αδύνατο να παίξει. Μετά από πολλούς μήνες ικανοποιητικού παιχνιδιού, κάνω απεγκατάσταση.