Post by matchlasaslifizz on Feb 12, 2022 7:53:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieograniczone hackowanie kluczy ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Jest bardzo fajnie i uwielbiam, że w końcu jest za darmo!
Mega gra ale jak zmienić grę, grę lucky patherem do ładowania się w nieskończoność😁
Hero Wars – Fantasy Battles Rol ijro etiladigan aon
Gry gwiazdki bo się długo ładuje
Dałbym mu 5 gwiazdek, ale jest jedna usterka oszukiwania, która sprawia, że możesz grać w darmowe dlc tak długo, jak chcesz, bez timera, ponownie uruchamiając odpowiedź dlc, jeśli odłożysz ją z powrotem.
Podoba mi się to, ale chciałbym, abyś umieścił wszystkie mapy, abyśmy nie musieli robić zakupów w aplikacji, i napraw grafikę. Chcę też mieszać kozy.
nailepsza gra ito za darmo
Goat Simulator Szimulációs játékok exh
Odepchnij się na torze Powinien był być mor
Goat Simulator Simulācijas spēles jtm
Ta gra jest do glitchowania i nudna
Goat.Dlaczego Goat? Dlaczego nie ludzki symulator, ma wiele tajemnic w tej grze. Przeraża mnie i krzyczy?
Podoba mi się, kiedy nie grałem, ale prawie musiałem usunąć wszystkie moje gry i nie pomyślałem o tym najpierw, więc teraz przegrałem PRAWIE wszystkie moje gry i teraz za nimi tęsknię :_(😔💔
TO JEST DOBRA GRA, ALE DLACZEGO DO KULE POTRZEBUJESZ MOICH PLIKÓW, ŻE ICH NIE MASZ TO MOJE DANE OSOBOWE I PRAWDOPODOBNIE SPRZEDASZ TO NIE PROSUJ O TO ZNOWU!
Nie działa😱😱 ale nic nie może i wszystko tylko pęka😱😱. Can't lags spowalnia😱😱 pojawiają się zabawne usterki! Usunąłem, ale program antywirusowy, gdy szyfrowanie może faktycznie działać, nie pobieraj tej gry! Grasz w inny gatunek lub inną grę? ciekawostka, że pobrałem na happy mod normalny nie darmowa wersja płatna znowu nie działa😱😱 mogę oglądać na youtube pobierz oryginalny symulator kozy z przyciskiem [więcej kóz] pobrałem ponownie nic nie działa😱😱
Mam prawidłową sieć, ale pokazuje, że nie mogę połączyć się z serwerem, spróbuj ponownie połączyć się, co było wyświetlane
Mega gra 🐐
👉🙏,,👈śmieszne zakończenie fajne zakończenie dobre👉,,🙏👈
To zabawne, ALE jest wiele zakupów w aplikacjach ... ale bardzo dobrze zrobione! Gram godzinami bez końca, wciąż bawiąc się uproszczoną, ale skomplikowaną mechaniką
Świetna gra, więc cieszę się, że jest to najlepsza rzecz, nawet jest tylko jeden mały problem, chciałbym, aby mapy były darmowe, a może coś zrobić, aby uzyskać idk, ale jest po prostu fajny, nie mogę przestać grać 10/10
umm, zgadzam się, nie wiem, czy to prawda?
ciągle mnie opuszcza, zanim pozwoli mi zagrać w tę grę i jest to takie smutne, ponieważ uwielbiałem tę grę, a teraz nawet nie mogę w nią grać
Uwielbiałem tę grę, ale pociągały mnie inne gry. Miałem 6 lat Zawsze gram w tę grę, ale teraz próbowałem ją ponownie pobrać i zawsze pozwala mi to „WYJŚĆ”, napraw to Chcę zagrać ponownie🤗
Kocham to, ale to trochę glitchy, ale nadal to kocham
Spoko gra wciąga bardzo
Goat Simulator Simulation kpzj
Epickie ale wypróbuje darmowe dodatki!!!!
Gra super. Polecam
Ta gra bardzo zła 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😂😂😂😝🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤐😠😠😠😠😠😠💤
Eeeee 🤢🤧😵🍙🍘
To zabawne, bardzo zabawne, ale teraz musisz zapłacić za wszystko, w co grałem i miałeś 3 darmowe mapy, ale teraz jest tylko 1, dlatego daję mu 3 gwiazdki
Ach, dlaczego pobieranie jest tak wolne?
Uwielbiam tę grę, w którą grałem w wieku 7-8 lat, jednak tym razem wymaga ona użycia online. Uwielbiam tę grę, ale to po prostu wielkie nie, jeśli będziesz trzymał ją tak dłużej. Nasze wifi jest wyłączone, a sygnał w naszym kraju jest bardzo niski, napraw to, abyśmy mogli grać bez problemów, dziękuję.
Mogli byście dodać dwie mapy albo 3...
Zaniemówiłem to jedyna w swoim rodzaju gra, z wyjątkiem tego, że trzeba zapłacić, aby dostać mmo lub marnować miejsce i nie jest fajna
Gra jest fajna, ale z grafiką jest jakiś problem. Wszystkie są podsłuchiwane, wszystko jest czarno-białe lub naprawdę dziwaczne. Sugeruję naprawienie tego, ponieważ wydaje się, że nie tylko ja się z tym borykam.
jest naj naj najwyżej grą
Zajebista gra na nudę Polecam!
Gra super na dodatek jest za darmo
Naprawdę chciałbym, żeby tylko 3 mapy były darmowe
Ta gra jest taka szalona😂😂😂
Goat Simulator Simulācijas spēles jtm
Ta gra jest trochę świrnięta ale ją lubię i jestem jej fanem polecam dla tych lubią rozrubę i kozy
To jest do bani, ponieważ nowa aktualizacja dała nam tylko ograniczony czas na grę w inne światy. Chcę, aby twórcy nie dawali tylko ograniczonego czasu na grę w inne światy i dawali nieograniczony czas na grę w inne światy, tak jak każdego dnia, jakby mój portfel był pusty i muszę tylko zapłacić za grę w innym świecie, więc może w następnej aktualizacji zrób to, chciałbym zobaczyć, jak to się stanie w przyszłości. co mam do pożegnania😃☺✌
Jakie to g***o 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎gorszej srajplikacji nie dasadama
Uwielbiam tę grę, ale nienawidzę jednej w symulatorze kozy, musimy kupować rzeczy
Fajna gra, ale nie lubię płacić innej wersji po stracie 1 GB
Jak zamontowałem grę, doszło do "zainstalowania" a potem mnie wywaliło Nie polecam 😭😭😭😭😭😭
Goat Simulator Simulator kosb
WOW! Więc skórka jaja, jeśli zdobędziesz koronę z kozy, jeśli będziesz szmaciana lalka i rozpakujesz, korona utknie w POWIETRZU
Ta gra jest niesamowita. Uwielbiam, że tworzy przyszłą aktualizację, która jest najlepsza, więc więcej przyszłych aktualizacji!!!!
Fajnie że jest za darmo fajna gra wgl