Post by matchlasaslifizz on Feb 12, 2022 7:47:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dictators : No Peace ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dictators : No Peace IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפתוח זהב ▞▞▞
▞▞▞ Dictators : No Peace 2022 version ▞▞▞
ממש כיף לזמן מה, מספיק בשבילי ל-5 כוכבים. בנוסף, שיעור גיאוגרפיה בונוס. התלונה שלי תהיה שזה בהחלט מיותר. ואם הייתה לי הצעה, זה יהיה שצריכה להיות דרך להכריז על ניצחון במקום לקחת כל מדינה אחת אחת. כאילו, בהכנסה מסוימת, זה פשוט מרגיש ממש קל ומשעמם אחרי שניצחתי את זה פעם אחת. אולי אני מפספס משהו? עדכון: היה לי רעיון. אם שחקן לוקח את כל מדינות 5 הכוכבים, הוא אמור להיות מסוגל להכריז על ניצחון.
למשחק יש קונספט טוב, אך הביצוע אינו קרוב לכוכבים. למשחק אין אסטרטגיה, שכן 100 חיילים ניצחו בקלות 50 טנקים, אולם הם עולים באותו מחיר. המשחק עוסק באיזו מהירות אתה יכול ללחוץ כדי לקנות חיילים ולפלוש למדינות. אין מערכת בעלת ברית, אתה יכול אפילו לשגר פצצה גרעינית על גרמניה, לפלוש ולהעמיד פנים שכל המדינה אינה שממה גרעינית. בסך הכל גרוע ביותר. אה, והכותב לא דובר אנגלית כשפה ראשונה, זה גם קורה.
אני אוהב את המשחק הזה. זה משעשע, אבל ניתן לשפר את איכות התמונות שבהן נעשה שימוש, והטקסט בדברים השונים.
רוב זה מסתובב בהמתנה לכסף או הפלגה בין הנמל של הודו ומדינות אחרות כדי למצוא דבש במחיר של 10 מטבעות או כל דבר אחר ואז הפלגה לכל מקום במשך 15 דקות בזמן שמונגוליה נלקחת ממש מתחתיך כי המורדים נמצאים בכל מקום. מדינה שהיא לא מציאותית יחד עם העובדה שאמריקה לא מנוהלת באמצעות דיקטטורה, בכל מקרה המורדים עוינים מיד כשאתה משתלט. כמעט נגמרו לי המילים הלוואי שגוגל תסיר את מכסת 500 המילים לביקורות.....
בסך הכל המשחק טוב מאוד. כל הטקטיקה להשיג כסף היא קצת יותר מדי צ'יזית ואין לה נפילה. אלא אם אתה לא שם לב למחירים או למיקום העסקאות. בדרך זו אני יכול לצבוע את דרכי דרך הניצחון וזה נראה נפלא, אבל ככל שאתה הולך לשלבים המאוחרים של המשחק זה מרגיש משעמם. אני מקווה שיש עדכון שבו המורדים באמת יכולים לעשות נזק גדול לאימפריה שלך או שהמדינות האחרות יתקפו את האימפריה שלך כדי להפוך אותה לדינמית הרבה יותר. וואו משחק טוב.
אני די מרוצה מהמשחק הזה אבל הסיבה שבגללה נתתי 4 כוכבים היא שאני מצפה ליותר מהמשחק כמו עוד דרכים למסחר, יותר פריטים למסחר וכמה תכונות חדשות יהיו נהדרות כמו מערכת מניות, שיהפכו את המשחק ליותר מאתגר. אני אשנה את הביקורת שלי בעתיד אם יוצג משהו חדש אבל בינתיים זה 4 כוכבים ממני. בהצלחה. מקווה לראות עדכונים חדשים בקרוב 👀.
זהו משחק מהנה מאוד אם יש לך זמן לבזבז. הקונספט הכללי הוא מאוד פשוט ומהנה, אבל הוא הופך להיות משעמם וחוזר על עצמו במהירות מכיוון שהקרב לא מאוד משוכלל. כמו כן, להרוויח כסף הופך להיות קל מדי ברגע שאתה זוכר אילו שווקים מוכרים איזה סחורה, מה שאומר שאתה יכול לקנות מוצרים מוזלים בשוק אחד ולמכור בשוק אחר שאתה יודע שיקנה ממך את הסחורה הזו. אחרי זה המשחק נהיה משעמם. בסך הכל שווה לשחק בזה לפחות פעם אחת.
זה משחק טוב אבל הוא צריך לשים בו עוד אתגרים. כמו הכל סיימתי את זה תוך יומיים. הדבר הגרוע ביותר הוא שאתה יכול לעשות כמו $500 לשנייה ואתה יכול לעשות הכל. בסך הכל המשחק טוב אבל אני רוצה לקבל קצת אתגרים גדולים לעת עתה ייתן לו 3 בגלל הפשטות הרבה הזו.
בסדר
מעניין בהתחלה, אבל זה נהיה מאוד איטי וחוזר על עצמו לאחר איסוף רבות מהמדינות החלשות. לאחר התעמלות עם כמה אויבים חזקים יותר החלטתי שיש לי מספיק כי זה פשוט נראה כאילו זה יהיה מאמץ ארוך ומשעמם לסיים את המשחק.
המשחק בסך הכל מהנה, עשוי היטב ומוסבר בקלות. הכל פשוט בצורה מושלמת כמצופה ממשחק לטלפון. עם זאת, זה נהיה משעמם לאחר שאתה משיג את המטרה הסופית. כמה דברים מגניבים שאפשר להוסיף למשחק הזה הם דרכים נוספות להרוויח כסף. מאוד אהבתי את עניין המסחר במטענים. בסך הכל משחק מעולה אני ממליץ בחום!
המשחק הזה ממש טוב, להעמיד פנים שהאימפריות האלה מתחילות מההתחלה, אבל במקום ליפול, להשלים. כמו האימפריה הרומית. עם זאת, הייתי מציע לך בקול רם לקבל בני ברית, בגידות ודקירות גב. דבר נוסף הוא מפות חדשות, כמו המאה ה-19, או המאה ה-16.
זה רוצח זמן טוב ומהנה מאוד. כמו מה שאנשים רבים אמרו: המשחק קל מדי. הוסף מצבים קשים יותר, ודאג לכך שמדינות נוספות יצטרפו כדי לנסות למנוע ממך לגבש את המדינה שלהן. כשתפסת בערך 50% מהמדינות זה נהיה תפל ואני באמת רוצה אתגר, כי בסופו של דבר אתה פשוט יושב שם ומשדרג וזה כל כך משעמם. האם אני ממליץ למישהו לשחק במשחק הזה? כן. אבל זה מאוד סתמי.
המשחק מדהים , הדבר היחיד שאני לא אוהב האם יש רק כמה מדינות , כמו שאני מבין שמיקרו מדינות לא שם אבל סינגפור זה דבר אז למה לא אנדורה או סן מרינו או שזה יהיה טוב למדינות האי להיות דבר רק כדי שתוכל להאיץ את ההליכים להשגת כסף. דבר נוסף שאתה צריך להוסיף הוא Multiplayer. בכל מקרה המשחק מדהים <3 <3 <3
משחק טוב, אבל אחרי זמן מה של משחק הספינה המסחרית והצבא לא יזיזו/תקפו כלום. אז אתה לא יכול להתקדם יותר.
הכל טוב. אבל העבודה הזו צריכה להיות ברקע כדי שייאסף כסף גם אם... נסגור את המשחק.
המשחק לא כל כך גרוע אבל לאחר זמן הוא מתחיל להיות משעמם...אבל גם מצאתי כמה פגמים במשחק. 1: כשאתה תוקף מדינה והקולוניזציה לא הצליחה המדינה הזו (שאותה תקפת) לא נחלשת. 2: להרוויח כסף הוא איטי מדי אפילו קשה אם אתה מושבות את כל המדינות החלשות, זה עדיין ייקח שעתיים או 3 שעות לסיום המשחק. אני לא אומר שהמשחק הזה גרוע אבל זה לא משחק כל כך מהנה אחרי הכל. גם למפתחים יש כמה טעויות דקדוקיות.
משחק מהנה, לא מכריח אותך לשלם אבל יש לא מעט באגים. ניסיתי כל הזמן לצפות בפרסומת להשגת גרעין והיא הייתה מתרסקת לאחר שצפיתי בכל העניין מספר פעמים, מה שגרם לי לאבד התקדמות, הוא גם התרסק בהפעלה כמה פעמים. הייתי נותן לו 5 כוכבים בלי הבאגים!
Dictators : No Peace Simulátory bxky
כנראה יכול להשתמש בשינוי קטן, לתת לכוחות העל של השחקן להתחיל בצבאות של 4-5 כוכבים, כפי שזה צריך להיות. תאר לעצמך את האכזבה שלי כשארה"ב מצפה לצבא של חמישה כוכבים... רק כדי להתחיל עם המקבילה הצבאית של קבוצת שודדים מרופטת... אתה אפילו לא יכול לכבוש כמה מדינות באפריקה בינוניות...
משחק ממש ממכר. מצאתי משהו כזה אחרי הרבה זמן. זה פשוט מושלם מכף רגל ועד ראש. רק תכונה אחת שאני רוצה להציע שהיא מאוד מאוד חשובה, היא שיש להציג אפשרות של יצירת חשבון קבוע. אני אומר את זה כי אם בטעות אני מוחק את המשחק הזה, אני לא יכול להמשיך בהתקדמות הקודמת שלי במשחק (פעם תפסתי 80+ מדינות אבל הטלפון שלי קרס והמשחק נמחק ובסופו של דבר ההתקדמות שלי אבדה.😅 )
המשחק הזה חסר תוכן שלא תבינו אותי לא נכון זה כיף מאוד בשעה הראשונה אבל אחרי השעה הראשונה הבנת שעשית הכל וזה פשוט טחינה איטית משם. הדבר הגרוע ביותר הוא הפלישות המתמדות למדינות שכבשת שאתה מוציא כל כך הרבה כסף בהגנה עליהן שנגמר לך הכסף להתרחב. בעיה נוספת היא שהם אף פעם לא ממש מסבירים או הולכים לעומק על איך מערכת המסחר עובדת. בכל מקרה זה כל מה שיש לי אז נגיד לסיכום המשחק צריך יותר תוכן.
הכיף שלה בהתחלה עם זאת יכול לחזור על עצמו ונהיה משעמם. הנה מדריך צעד אחר צעד. 1.מתין כסף ושדרוג. 2.התקפה. 3. חזור 4. חזור 5. חזור 6. חזור עד שתקבל מדינה אחרת.
אני חושב שיש למשחק הזה הרבה פוטנציאל. אבל כפי שאמרו רבים אחרים, זה לא באמת אתגר, זה יותר כמו טחינה שבה אתה פשוט מחכה עד שאתה מנצח.אם הבינה המלאכותית הייתה פולשת למדינות שאינן בבעלותך, או אפילו יותר טוב, באמת תנסה להגן על עצמן, זה יכול להיות משחק קטן ונחמד שתוכל לשחק באוטובוס או משהו. מה אם אכן יווצרו מרידות במספר מדינות בו-זמנית, כך שלא תוכל לבטל את כולן? או מה אם הם נוצרו בלי להתריע?
אני לא אוהב את המשחק הזה בגלל ה-Wrongs הנה ה-Wrongs רכבי קרב - טנקים קרביים מטוסי קרב - חיילי מטוסי קרב - כוח אדם פעיל רמת נקודת סף גרעינית - סירות סיור פצצות גרעיניות - מעקב כלי סיור - מאמן זה לא בסדר אז בגלל זה אני משחק סופר שנאה
משחק מהנה, אבל יש לו מעט ערך שידור חוזר, אשמח שהוא יהיה יותר מיושם, יכול להיות יצירת מופת עם בריתות, מערכת צבאית משופרת ופלישה למדינות על ידי מערכת אזורית בתוך המדינה עצמה, נראה מטורף לקחת את רוסיה כולה בקרב אחד. גם המשאבים צריכים להיות מהירים יותר, ואויב אגרסיבי ואינטליגנטי יותר
Bake it Casual blj
שמתי 4 כוכבים כי המשחק הזה ממש כיף. אני קורא לזה יותר משחק אסטרטגיה כי אם יש לך צי וחיל אוויר 5 כוכבים אתה צריך לחשב כמה זהב תצטרך כדי לתקן את הצבא לאחר קרב. הדבר היחיד שאני לא מבין זה שכשאתה מקיש על מטוסים הם מתרסקים ואז אתה מרוויח כסף.
קונספט טוב אבל לא נהדר כמו שהוא כרגע, יש הרבה יותר מדי בעיות שלא בהכרח הופכות את המשחק לרע, אבל הם גורמים לו להזדקן מהר. בתור התחלה, למה כל אומה מתחילה בלי כלום? למה כמעט כל אירופה זהה מבחינת סטטיסטיקה? אם אני זוכר נכון, ארה"ב עדיפה בהרבה על ספרד או איטליה במונחים צבאיים או כלכליים, משהו שלא מוצג במשחק. המכניקה בסיסית, והמשחק מטחן. אני מקווה שזה לא ייצא מכוער
Dictators : No Peace Simulation hic
התחיל טוב, אבל הקרון נהיה ממש עמוס אז לקח את הכיף לעשות את המשחק. לא יזוז אלא אם כן תחקור מדינה ואז תפסיק לחלוטין.
המשחק הכי טוב אי פעם!! בקשה למפתחים"" בבקשה, עדכן או צור גרסה אחרת עם כמה קשיים שלה"" אוהב את האסטרטגיה או האלגו של המשחק
זה צריך להיות קשה יותר והדיפלומטיה חייבת להיות אפשרית ושיהיה לו מצב מרובה שחקנים והמדינה תהיה מחולקת לערי מדינות ולהרוויח כסף יהיה קשה יותר אחרי הכל זה משחק טוב
רק זכרו אילו פריטים נמכרים יותר במדינות שונות, שטפו וחזרו. לא מרגיש כמו הישג בנוסף זה הופך את המשחק למייגע ביותר יחד עם המרד כל הזמן.
נורא, המדריך הוא משהו שאתה צריך לבחור ולקרוא עליו במקום כל משחק אחר שם בחוץ שבו הוא מראה לך איך לשחק. כנראה שהייתי אוהב את זה אם הם היו עושים את זה, אבל אפילו לא שיחקתי בזה 2 דקות וכבר התקנתי בגלל זה.
אוהב את המשחק שחק אותו הרבה אבל לאחר זמן מה זה נהיה קצת חוזר על עצמו. המשחק הוא ממש כיף אבל. גם אני חושב שכדאי להוסיף עוד מדינות!
הסיבה ששמתי ביקורת של כוכב אחד היא כי יש תקלה שבה הצבא לא יתקוף תתקן בבקשה
Dictators : No Peace Simulátory bxky
בלגן באגי. המשחק לא ניתן לשחק.
המשחק בסדר וטוב אבל דבר אחד שאני יכול להציע הוא שכשאתה משתלט על מדינה צריכה להיות נספח 2 אפשרויות או בובה אם זה יתווסף אני אתן לו 5 כוכבים עריכה: כשאתה מיישב מדינה ליד המדינה שלך בחרת את הגבול לא צריך להיות שם זה נראה מוזר ומעצבן אותי אז כן
Dictators : No Peace Simulazione vxj
זה בסדר, אבל זה באמת לא כל כך נהדר. במקום להיות משחק אסטרטגיה, כמו שמשחק כזה צריך להיות, זה רק משחק מספרים. אין RNG, זה רק מספר גדול יותר מנצח מספר קטן יותר. גם היעדר מוחלט של יכולת משחק חוזרת. אם אתה מנצח אותו פעם אחת (מה שיכול לקחת 3 שעות בערך) עשית כל מה שאתה יכול לעשות. זו פשוט מטלה לשחק בו שוב. כסיכום, המשחק הזה בסדר, אבל הוא זקוק נואשות לעדכונים כדי לקבל כל סוג של מעקב או משיכה. עדיין בסדר אבל.
כשמצאתי את המשחק הזה, לא ציפיתי ממנו להרבה עד ששיחקתי בו. זה די כיף ומפתיע לטובה. הגיע לכאן בגלל הקאנטריבול שהושקע בו. אני לא בטוח מה המסחר למטרה שלו. לא נראה כל כך ברור, אבל אין פיגור, אין באגים בולטים במהירות, ואין פרסומות מהניסיון שלי. אני בהחלט אוהב את זה. יפה מאוד. ❤❤❤
בכנות, בניגוד לאנשים אחרים, לוקח לי כל כך הרבה זמן לסיים את המשחק. ואני אוהב את זה כי יש לי עוד למה לצפות לשחק. בהצלחה להפוך את המשחק הזה לטוב יותר אם אפשר. עריכה: בבקשה קח בחשבון את הרעיונות שיש לאנשים. זה משעמם ונהיה יותר משעמם
המשחק טוב אבל נתתי לו 4 למה? כי זה היה טוב יותר אם בכל פעם שניצחנו במלחמה הם היו נותנים לנו סכום טוב אבל זה משחק טוב אני ממליץ עליו
המשחק הזה כל כך מבלבל, עשוי נורא ואיכותי כל כך גרוע. נמאס לי מזה וזה בלתי אפשרי לשחק. אני מצטער אבל למה להוציא משחק כל כך גרוע אם אתה אפילו לא יכול לשחק כמו רגיל. אפס כוכבים אם יכולתי.
חבל על הזמן, אם זה היה משחק סרק שבו אתה יכול להרוויח מטבעות בזמן שאתה לא משחק, למעשה הייתי מנסה להשלים משחק. המשחק הזה משעמם וחבל על כל מי שמנסה לשחק את המשחק הזה, זמן.
קונספט נחמד, ממשק משתמש גרפי ופשוט. אולם לאחר זמן מה זה הופך להיות מאוד חוזר על עצמו, אין כמעט אתגר. האומות האחרות לא תוקפות אותך, וזה רק עניין של לחכות מספיק שניות כדי לחזק את הצבא שלך ולהרוס את הצבא הבא. הושלם תוך יומיים בזמן על הרכבת, אין לי גירוי לשחק בו שוב
Dictators : No Peace Simulazione vxj
מטורף!
אוהב את המשחק הזה זה המשחק שתמיד חיפשתי אבל ככל שאתה משחק יותר זמן אתה משתעמם יותר הכל אותו דבר ואותו דבר אולי אם יהיו כמה עדכונים גדולים זה יהיה עדיף כמו מצב ארגז חול שנים אחרות כמו מרובי משתתפים של ימי ויקינג דברים כמו זה או אפילו אחר אני מקווה שהמשחק הזה יהפוך אפילו טוב יותר